Jdi na obsah Jdi na menu

Změny

8. 6. 2020

Od 1.4.2020 se obměnil výkonný výbor fotbalového TJ Vrbna pod Pradědem. Dosavadní předseda Jindřich Pavlíček po několika letech ukončil svou funkci předsedy FO a tak se musel volit nový předseda a výkonný výbor. Předsedou FO byl zvolen Dušan Pechal, administrátorem (sekretářem) Jaroslav Klimeš, pokladníkem Tomáš Rybář a členové výboru jsou ještě Martin Odstrčil který se bude starat i o tým mužů a Tomáš Durna, který bude mít na starosti týmy mládeže.

 

Panu Pavlíčkovi bychom chtěli poděkovat za jeho odvedenou práci a popřát hodně štěstí.

 

Jako výkonný výbor jsme si stanovili jasné cíle, které chceme dotáhnout do konce. Záleží nám na tom, aby se lidé opět bavili fotbalem a zaplnili tak ochozy stadionu. Areál chceme postupně zvelebovat, aby se nejen fanoušci, ale i hráči cítili dobře.

 

Začalo se i s menšími opravami hospůdky Góóól, která už je znovu v provozu (zatím jen na zápasy), protože pivo a klobása k fotbalu patří. Když bude spokojený fanoušek, budeme i my.

 

Chceme mimo jiné zavést slosovatelné vstupenky, a také o poločasové přestávce budou mít fanoušci možnost zasoutěžit si o zajímavé ceny.

 

Autor článku: Tomáš Durna
Editor: Dušan Laštůvka

 

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář