Jdi na obsah Jdi na menu

Zahájení halové fotbalové sezóny ml.přípravky r. 2005 a ml.

1. 1. 2013

1.12.2012 – pořádala TJ Libina

 

Turnaje se zúčastnilo 10 mužstev rozlosovaných do dvou skupin – v „naší“ skupině jsme se postupně setkali s mužstvy: Libina, Loštice, Šternberk a Sigma Olomouc. Tuto skupinu se nám podařilo vyhrát suverénním způsobem bez ztráty bodu, po výkonu na hranicích svých možností se nám podařilo porazit i Sigmu ( 5:3 ) a postoupili jsme do finále, ve kterém jsme narazili na Šumperk. Po tuhém boji a vyrovnaném zápase se přece jen paní štěstěna přiklonila na stranu našich soupeřů, kterým jsme podlehli 1:3 ( nám se podařilo 2x nastřelit tyč ).  Do Vrbna jsme odjížděli se stříbrnými medailemi na krku. Radost, smích a veselé halekání se ozývalo v šatně i v autech.

Za pár dní nás začaly svrbět nohy, protože se blížil další turnaj, na kterém nás čekal soupeř velmi věhlasného jména…………..

 

16.12.2012  pořádal Šumperk

 

Turnaje se zúčastnilo 6 mužstev – Šumperk „A“, Šumperk „B“, Loštice, Sigma Olomouc, Baník Ostrava a my. Vzhledem k nízkému počtu mužstev se hrálo systémem každý s každým. Dařilo se nám se střídavými úspěchy, ale konečné 3.místo je bezesporu je obrovským úspěchem. Po vítězství nad Sigmou v minulém turnaji jsme získali další cenný skalp : Vrbno p.P. – Baník Ostrava 8:1. Ano nespletl jsem se, vy čtete také správně. Je k tomuto výsledku co dodat??? Někteří z vás by si mohli říct, že Baník přijel s nejhoršími fotbalisty z celé Ostravy a okolí, ale není to pravda. A ještě jedna věc : Ondra Zvědělík dostal cenu pro nejlepšího brankáře celého turnaje. Domů jsme odjížděli unaveni, ale spokojeni.

 

Na turnajích nás reprezentovali:
 

Ondra a Vojta Zvědělíkovi, Roman Marek, Lukáš Buršík, Lukáš Klaus, Mira Šmach, Matěj Řeháček, Honza Orság, Adam Kožuch, Kuba Tomášek.

 

yes HOŠI DĚKUJEME, JEN TAK DÁL  yes

 

Ještě bych chtěl poděkovat všem rodičům, kteří pravidelně vodí své kluky na tréninky, jezdí na zápasy, smaží řízky…

 

Další poděkování je pro firmy, které nás podpořily jak finančně, tak hmotně:
p.Klíč, p.Pravda (T.W.I.), p.Horák (Litera), p.Zvědělík, p.Svobodová ( Heřmanovice ).

 

KLIKNI NA:

FOTO Z TURNAJŮ

 

Všem klukům, jejich rodinám a našim sponzorům přeji příjemné prožití svátků Vánočních, hodně zdraví, štěstí a osobních i sportovních úspěchů v roce 2013.

                                                                                                  Přejí trenéři Lukáš Buršík a Roman Marek