Jdi na obsah Jdi na menu

O přeborníka OFS Bruntál - ml. přípravka

25. 2. 2012

2012-02-25-15.08.38.jpg

 

 

HORNÍ BENEŠOV – V hornobenešovské sportovní hale se uskutečnil další z mládežnických turnajů „O přeborníka OFS Bruntál 2012“ v halové kopané. O titul nejlepšího halové týmu okresu zápolila kategorie mladší přípravky a po skončení celého vydařeného klání měli nejvíce důvodů k radosti malí fotbalisté Juventusu Bruntál.

 

Od sobotního rána zápolila ve sportovní hale v Horním Benešově bez opět omluvené Jiskry Rýmařov celá zbylá špička okresu kategorie mladší přípravky o pohár pro vítězný tým letošních přeborů.

 

Týmy FC Slavoj Bruntál, FK Krnov, Sokol Vrbno pod Pradědem, TJ Břidličná, Juvenstus Bruntál a domácí TJ Horní Benešov se utkaly mezi sebou spravedlivým systémem každý s každým 2 x 10 minut.

 

Slušně zaplněná hornobenešovská hala sledovala od úvodního utkání až do konce vcelku vyrovnaného turnaje výborné, bojovné a nadšené výkony všech účastníků. Od zahájení o sobě dávali vědět malí fotbalisté Juventusu Bruntál a pořádajícího Horního Benešova, kteří spolu svedli souboj o letošního přeborníka OFS. Domácí byli ve vzájemném zápase úspěšnější, ale remízové ztráty v utkáních s Krnovem a Vrbnem pro ně znamenaly nakonec druhou příčku.

 

Výborně rozehráli turnaj dobře hrající naděje FK Krnov, ale v důležitém utkání s Vrbnem se střelecky neprosadili proti výbornému brankáři soupeře a byli odsunuti až na čtvrtou příčku.

 

Vrbenští malí bojovníci přijeli na turnaj pouze s jedním střídajícím hráčem a nakonec mohli slavit výtečné třetí místo.

 

Asi více čekali fotbalové naděje Slavoje Bruntál, které bez několika nemocných hráčů obsadili až předpolední, páté místo.

 

Bojovné a obětavé výkony na letošních halových přeborech v kopané mladší přípravky odváděl také tradiční účastník z Břidličné.

 

Velmi složité bylo mezi zúčastněnými týmy vybírat nejlepšího brankáře a hráče hornobenešovského klání. Ocenění pro nejlepšího brankáře nakonec obdržel Dominik Grajciar z FK Krnov a pro cenu nejlepšího hráče si přišel za jásotu domácích příznivců Antonín Žižka z Horního Benešova. Za deset nastřílených branek v průběhu turnaje získal cenu pro nejlepšího střelce Theodor Muller z Vrbna pod Pradědem.

Výsledky: Slavoj – Břidličná 3:0, Krnov – Horní Benešov 1:1, Juventus – Vrbno 3:1, Slavoj – Krnov 1:3, Horní Benešov – Juventus 1:0, Břidličná – Vrbno 0:5, Juventus – Slavoj 3:0, Vrbno – Horní Benešov 2:2, Krnov – Břidličná 7:0, Slavoj – Vrbno 4:1, Krnov – Juventus 2:3, Břidličná – Horní Benešov 0:5, Vrbno – Krnov 4:2, Juventus – Břidličná 7:0, Horní Benešov – Slavoj 7:0. (st)

 


Konečné pořadí

1.Juventus Bruntál 4 0 1 16:4 12 b.

2.TJ Horní Benešov 3 2 0 16:3 11 b.

3.Sokol Vrbno 2 1 2 13:11 7 b.

4.FK Krnov 2 1 2 15:9 7 b.

5.FC Slavoj Bruntál 2 0 3 8:14 6 b.

6.TJ Břidličná 0 0 5 0:27 0 b.