Jdi na obsah Jdi na menu

Druhý zápas pod novým trenérem

15. 6. 2020

V sobotu 13.6.2020 odehrálo naše "A" mužstvo mužů další přípravné utkání. Tentokrát na svém hřišti přivítali tým Zátoru. V nepříjemném vedru jsme mohli vidět pohledný fotbal, i když v některých případech zbytečně tvrdý.

 

"Zápas nám ukázal, že máme ještě menší slabiny v obraně, hráči nepřistupují včas k soupeři, a pak z toho vznikají fauly nebo příležitosti pro soupeře'' řekl vrbenský kouč Antonín Mura a pokračoval ''hráče sice ještě musím pořádně poznat, ale už teď vidím, jak na trénincích makají, že doslova ''žerou'' trávu. Já si tréninky pochvaluji! V tomhle utkání hráli velmi sympaticky Tomáš Němec, Patrik Vaško a Dan Mikula. Škoda šancí, které se v utkání nevyužily, bylo jich docela dost. Bohužel tento zápas nemohli odehrát Dominik Vaško a Miro Stašenko, kteří jsou momentálně mezi marody.

 

I když zápas skončil pro Vrbno prohrou 4:5 tak musíme opět poděkovat našim fanouškům, kteří hnali náš tým až do konce a vytvořili pěknou kulisu a po zápase zaplnili naši hospůdku Góóól !!! DĚKUJEME!

Góly za Vrbno vstřelili: 2x Němec, Pechal a Mikula

 

Nemůžeme zapomenout poděkovat i vzácné návštěvě z FAČR Kamilu Furikovi (GTM OFS FAČR), že si udělal čas a přijel se na utkání podívat.

 

Další přátelské utkání je na řadě v sobotu 20.6.2020 ve 13:00 na vrbenském trávníku s týmem Osoblahy !!

 

Autor článku: Tomáš Durna
Editor: Dušan Laštůvka

 

 

1-z.jpg

 

2-z.jpg

 

4-z.jpg

 

3-z.jpg

 

7-z.jpg

 

8-z.jpg

 

6-z.jpg

 

5-z.jpg

 

9-z.jpg

 

10-z.jpg

 

11-z.jpg

 

12-z.jpg

 

13-z.jpg

 

14-z.jpg

 

15-z.jpg