Jdi na obsah Jdi na menu

Den s Baníčky - Ročník 2008 - Turnaj v Leskovci nad Moravicí

15. 4. 2017

V sobotu 22. 4. 2017 od 9.00 hod. se pokusíme v rámci konání netradičních turnajů přípravek, ve kterých opravdu nepůjde o vítězství, ale hlavně o radost ze hry, propojit klub našeho srdce www.fcb.cz s menšími, ale hrdými fotbalovými kluby z Leskovce nad Moravicí, Těrlicka, Vigantic, Petřkovic a Studénky.  Zároveň také chceme zapojit fanoušky Baníku, kteří budou nápomocni na stanovištích při plnění jednoduchých disciplín fotbalové abecedy. Tyto disciplíny si budou moci vyzkoušet jak hráči, tak příchozí děti i jejich rodiče. Akce může zároveň sloužit jako nábor do pořádajících, ale i okolních klubů. Naším přáním je přilákat na daná hřiště co nejvíce dětí a dopoledne si do sytosti sportovně užít. Připraveny jsou rovněž soutěže pro rodiče zúčastněných hráčů – penalty maminek a hod autu otců. Akci rovněž svou účastí podpoří některé legendy či současní hráči FCB.

Poprvé se akce účastní zahraniční týmy – 2 družstva přípravek z Polska.

Konání akce je možné díky vstřícnému přístupu nového vedení Baníku, trenéra přípravek Baníku Zdeňka Grygara (který je otcem myšlenky), pořádajích klubů a spolku Baník Baníku z.s., který poskytl finanční prostředky na občerstvení pro zúčastněné týmy. Turnajů se zúčastní vždy osm již přihlášených týmů.  Jejich seznam naleznete ve videoprezentaci akce.

 

Ve všech areálech bude pro návštěvníky připraveno občerstvení. Srdečně zveme všechny zájemce o fotbal z blízkých, ale i vzdálených koutů našeho Baníkovského kraje! Pokud byste měli zájem o organizaci této akce i ve Vašem klubu, kontaktujte nás.

Pokud jste ochotni pomoci při zapisování výsledků v rámci plnění disciplín fotbalové abecedy(ideálně v barvách FCB), kontaktujte dle svého bydliště organizátory jednotlivých turnajů:

 

Petřkovice: Oldřich Holiš 773 146 230 holda.9898@seznam.cz

Těrlicko: Ondřej Hanzel 608 725 992 ondra.hanzel@seznam.cz

Vigantice: Jan Frydrych 724 247 894 jan.frydrych@seznam.cz

Studénka: Libor Slavík 602 534 239 slavik@fotbalstudenka.cz

Leskovec nad Moravicí: Jakub Lunkmoos 605 117 193 skleskovec@seznam.cz

 

Upoutávky naleznete ZDE

 

upoutavka-page-004.jpg